Werkt Ibutamoren Nutrobal (MK-677) echt voor u?

Intro

Ibutamoren Nutrobal (MK677) is een selectieve agonist van de ghrelinereceptor en groeihormoon-secretagoog, vaak verkeerd gecategoriseerd als een SARM (selectieve androgeenreceptormodulator). Veel van degenen in de fitness-industrie hebben ervoor gekozen om met deze verbinding te rollen versus het gebruik van groeihormoonafgevende peptiden (GHRP’s) of menselijk groeihormoon vanwege de kosten en om te voorkomen dat ze zichzelf injecteren.

Achtergrond

Ibutamoren Nutrobal (MK677) wordt momenteel medisch ontwikkeld om tekorten aan groeihormoon en insuline-achtige groeifactor1 (IGF-1) bij mensen van alle leeftijden te bestrijden.   De FDA (voedsel- en medicijntoediening) classificeert het momenteel als een onderzoeksgeneesmiddel en het bevindt zich in de preklinische fase in afwachting van de volgende stap.

Hoewel het nog niet is goedgekeurd op medisch gebied en nog niet wordt voorgeschreven, betekent dit niet dat onderzoekbedrijven niet op het idee zijn gekomen om het te produceren voor verkoop aan diegenen die op zoek zijn naar prestatieverbetering. Atleten van alle niveaus en zelfs gemiddelde joes hebben het geprobeerd en hebben een aantal echt coole resultaten gemeld.

koop mk677

Methode van actie

Toegenomen eetlust

Een van de eerste dingen die u zult opvallen bij het gebruik van Ibutamoren Nutrobal (MK677) is een hogere eetlust. Maak je geen zorgen, dit is niet je verbeelding, maar het is eigenlijk de verbinding die ghrelin nabootst. Ghrelin is een vrij geweldig neuropeptide in ons centraal zenuwstelsel (CZS), dat ons lichaam in onze maag produceert, en het wordt ook geclassificeerd als een hormoon. Dus als u Ibutamoren Nutrobal (MK677) gebruikt en ghrelin verhoogt, gaat uw honger door het dak . Gebruikers melden dat ze midden in de nacht wakker worden van honger naar eten!

LEES  Kenmerken van het gebruik van Anavar (Oxandrolon) in de sport

Geen vetwinst

Voordat u uw browser sluit omdat u denkt dat het verhogen van de eetlust een slechte zaak is voor uw doelen, moet u nog eens nadenken, omdat Ibutamoren Nutrobal (MK677) ook de manier verandert waarop energie over het lichaam wordt verspreid. Vet wordt anders gemetaboliseerd, waardoor obesitas wordt geblokkeerd en we zien zelfs bewijsdat degenen die op het punt staan ​​diabetes type 2 te krijgen, dit probleem kunnen terugdraaien. Dus zelfs als u meer eet, wordt u niet dik!

Geen invloed op oestrogeen of cortisol

De volgende manier waarop het werkt is door insuline groeifactor-1 (IGF-1) en groeihormoon aan uw lichaam toe te voegen. Dus het zal je hormonen helemaal niet afsluiten zoals exogeen geïnjecteerd menselijk groeihormoon zou doen. Het verhoogt ook geen oestrogeen, cortisol of andere hormoonspierhormonen die we niet nodig hebben.

Behandeling met MK-677 wekte een significante GH-respons op, gevolgd door verhogingen van serum IGF-I en IGFBP-3, terwijl effecten op de cortisolafscheiding van voorbijgaande aard waren. Veranderingen in lichaamssamenstelling en energieverbruik waren van anabole aard, met een aanhoudende toename van FFM en een tijdelijke toename van BMR.

Beoordeling Ibutamoren Nutrobal (MK677)

Waarom gebruiken in plaats van groeihormoon?

De belangrijkste reden waarom u beter af bent met het gebruik van Ibutamoren Nutrobal (MK677) en het niet injecteren van groeihormoon, is wat ik hierboven heb vermeld, de ene voegt toe aan uw hormonen en de andere sluit u af.

Geen injecties

Maar er zijn nog een paar redenen waarom je er ook naar moet kijken. De eerste is Ibutamoren Nutrobal (MK677) hoeft niet te worden gemengd, gekoeld en geïnjecteerd, dus u neemt gewoon de capsules in.

betaalbaarheid

De tweede is de kostprijs. Goede kwaliteit Menselijk groeihormoon kost duizenden, terwijl Ibutamoren Nutrobal (MK677) een fractie daarvan kost.

LEES  SARMS beoordeling:: Moet je je Sarms kopen?

Waarom gebruiken in plaats van peptiden?

Nogmaals, de opvallende reden waarom u Ibutamoren Nutrobal (MK677) in plaats van peptiden wilt gebruiken om groeihormoon te verhogen, is te wijten aan de meng-, bewaar- en injectiefactor. Maar we hebben ook een verontrustende trend gezien waarbij peptidenbedrijven ondergedoseerde of stapelproducten verkopen . In feite schat men in de industrie dat bijna 100% van de peptiden die online worden verkocht rechtstreeks uit China komen en op zijn best volledig ondersteboven of ondergedoseerd zijn. Dus stop met het verspillen van je geld en koop gewoon Ibutamoren Nutrobal (MK677), die jaren kan worden opgeslagen zonder je zorgen te maken dat het ranzig wordt.

Fitness gebruikt

Spiergroei & vetverlies

Ibutamoren Nutrobal (MK677) is geweldig voor mensen die volumpen, omdat het de eetlust zo verhoogt, waardoor je je macro’s kunt vergroten en groter en sterker kunt worden. Het kan ook worden gebruikt om lichaamsvet te verminderen, omdat het verandert hoe ons lichaam voedsel metaboliseert. Gebruikers zeggen dat ze versnipperen, zelfs als ze hun voeding hetzelfde houden.

Krachtwinsten

Degenen die trainen, zullen genieten van het snellere herstel tussen trainingen. Ze zijn ook onder de indruk van de toename van de spiermassa en de milde krachttoename die ze krijgen. Duursporters zeggen dat ze ook een boost in hun looptijden zien.

Letsel reparatie

Letselherstel wordt ook gezien met Ibutamoren Nutrobal (MK677). Probeer het te stapelen met N2jointrx en TS Krill Oil van N2bm en je zult een enorm verschil merken in hoe je gewrichten en zachte weefsels aanvoelen. Een gebruiker zei dat al zijn pijntjes uit jaren van krachttraining deze stapel gedurende 3 maanden niet meer gebruikten.

LEES  De wetenschap van Dianabol (Dbol) in de sportwereld

Niet-fitness gebruik

Degenen die worstelen met een eetlust, krijgen onmiddellijk voordelen van Ibutamoren Nutrobal (MK677) binnen de eerste twee weken. Het helpt je ook om ’s nachts beter en harder te slapen, ideaal voor slapeloosheid.

Hoe Ibutamoren te gebruiken

Ibutamoren Nutrobal (MK677) moet worden gebruikt gedurende minimaal 2-3 maanden bij 12,5-50 mg per dag. Met de gemiddelde dosering van 25 mg.

standalone

Het kan zeker solo worden gebruikt. En u kunt het allemaal in 1 keer doseren, hoewel tweemaal per dag doseren het meest ideaal is. De halfwaardetijd is slechts 6 uur.

SARM-stapels

Voor het ophopen stapel het met 10mgs per dag van RAD140 ( Testolone ).

Voor het snijden stapel het met 20mgs per dag van GW501516 ( Cardarine ).

Het stapelt ook goed met elke andere SARM (selectieve androgeenreceptormodulator).

Anabole steroïde stapels

Het is veilig om het ook met anabole steroïden te stapelen. Of u nu wilt bulk, knippen, kracht wilt winnen of spiermassa wilt winnen. Een coole stack die je kunt proberen als je wilt bodybuild is Ibutamoren Nutrobal (MK677) 25 mg per dag + 500 mg per week Primobolan + 150 mg per week testosteron enanthate.

Wie zou Nutrobal niet moeten gebruiken?

Ik raad het gebruik van Ibutamoren Nutrobal (MK677) niet aan als u jonger bent dan 21 jaar. Ook als u een geteste atleet bent, mag u deze niet gebruiken. Omdat dat wordt beschouwd als vals spelen, en je wordt er mogelijk op getest.

Vrouwen en mannen zijn beide veilig om het te gebruiken. Degenen met overgewicht of ondergewicht kunnen het gebruiken. Er zijn maar weinig situaties waarin het niet goed zou zijn.

Waar te koop MK677

Wees heel voorzichtig met het kopen van deze verbinding, omdat er veel vervalsingen worden verkocht. Ibutamoren Nutrobal (MK677) kan worden gekocht op sarms1.com.

admin

Next Post

Welke voordelen heeft Stenabolic (SR9009)?

do jan 30 , 2020
Table of Contents Wat is stenabolisch (SR9009)?Voordelen van StenabolicStenabolisch vergeleken met Cardarine (GW501516)Stenabolic gebruiken om vetverlies te maximaliserenBijwerkingen en veiligheidVetverlies, stenabolic, cardarine en N2burn Wat is stenabolisch (SR9009)? Stenabolic (SR9009) is een Rev-ErbA-agonist ontwikkeld door professor Thomas Burrisvan het Scripps Research Institute. Zijn eerste bevindingen werden gepubliceerd in het tijdschrift Natural Medicine […]

Meest recente berichten

Categorieën