Wat is Clenbuterol (Clen) en waar wordt het gebruikt?

Er zijn veel anabole steroïden die zijn ontworpen voor een snijfase wanneer uw lichaam een ​​calorietekort heeft.

De meeste van deze medicijnen helpen echter voorkomen dat het lichaam in een katabolisch stadium komt in plaats van dat het vet verbrandt.

Sommigen van hen, zoals Oxandrolon , Winstrol en Masteron zorgen voor een spierhardend effect waardoor uw lichaam slanker en droger lijkt. Maar nogmaals, ze zullen niet per se vet verbranden.

Niets is zo krachtig als Clenbuterol als het gaat om het verbranden van vet.

Deze bronchusverwijder is een nietje in wedstrijdvoorbereiding en tijdens snijcycli omdat het lichaamsvet kan aansteken met de snelheid van knopen.

En wat er aantrekkelijker aan is, is dat het geen anabole androgene verbinding is.

Het is gewoon een normaal medicijn dat is ontworpen om ademhalingsstoornissen te behandelen, maar verbrandt daarbij ook vet.

Dit maakt het een zeer aantrekkelijke keuze voor iedereen die wat lichaamsvet wil verliezen, maar niet wil praten met AAS.

Als je je afvroeg hoe Clen in je schema van dingen past, dan is hier het lage van dit geweldige medicijn.

Wat is Clenbuterol?

Clenbuterolhydrochloride is een extreem krachtige bronchusverwijder die werkt door de spieren in de luchtwegen te ontspannen die tijdens een astma-aanval vernauwd raken.

Afgezien hiervan is het ook een decongestivum en werd het jarenlang in de diergeneeskunde gebruikt, met name voor de behandeling van paarden.

Verrassend genoeg, als je nu Google Clenbuterol gebruikt, zul je eerder informatie vinden over de vetverbrandende eigenschappen dan iets anders.

LEES  Sarms: is het effectief voor u?

Dat komt omdat Clen een van de krachtigste thermogene medicijnen ter wereld is.

Het verhoogt de lichaamstemperatuur door de Beta-2-receptoren in het sympathomimetische zenuwstelsel te stimuleren.

Dit verhoogt op zijn beurt de metabolische snelheid en versterkt de snelheid waarmee het lichaam vet verbrandt.

Vrij simpel eigenlijk.

Sommige experts suggereren ook dat Clen een anabool effect op het lichaam kan hebben en kan helpen spiermassa te behouden. Er zijn talloze onderzoeken die de effectiviteit van schoon in het behoud van mager spierweefsel bij dieren aantonen.

Maar het is ofwel te zwak of gewoon niet effectief bij mensen wanneer het wordt gebruikt vanwege zijn anabole eigenschappen.

Dosering en halfwaardetijd

Clenbuterol heeft een halfwaardetijd van ongeveer 24 uur en er zijn meerdere manieren om het in uw vetverliesprogramma of snijcyclus op te nemen.

De meest populaire methode is om het twee weken te laten fietsen en daarna twee weken vrij te nemen, omdat de vetverbrandende effecten van clen tot 5 weken kunnen duren, zelfs nadat de stimulerende effecten beginnen te vervagen.

Dus, hoewel je misschien geen vet verbrandt in de uit-cyclus, geeft het je toch dat kleine voordeel als je je aan een gezond dieet houdt.

Sommige gebruikers blijven Clen gebruiken totdat hun lichaamsvetdoelstellingen zijn bereikt.

Maar om dit effectief te laten zijn, moet u de dosis ongeveer om de twee weken blijven verhogen, omdat uw lichaam zich veel sneller aan Clen aanpast dan u denkt. En bij hogere doses begint de risico-beloningsverhouding meer naar het risico te kantelen dan op de beloning.

Ongeacht welke methode u gebruikt, begin met een lage dosis van 40mcg Clen per dag en houd deze vervolgens een paar weken vast. Hierdoor kunt u enkele van de effecten van het medicijn begrijpen, inclusief de stimulerende effecten.

LEES  De behoefte aan Anadrol (Oxymetholone) voor sport

U kunt er dan voor kiezen om de dosis te verhogen of door te gaan met dezelfde dosis, afhankelijk van hoe uw lichaam erop reageert.

Vrouwen kunnen beginnen met 30mcg per dag en dit geleidelijk verhogen.

Gebruik niet meer dan 120mcg / dag, wat er ook gebeurt.

Als u de bovenste dosis van 120mcg heeft bereikt, neem dan drie weken vrij en start uw cyclus opnieuw.

clenbuterol (clen) resultaten voor en na

Clenbuterol en resultaten: wat te verwachten

Veel mensen gaan ervan uit dat Clenbuterol vanwege zijn thermogene eigenschappen een magische pil is die werkt, zelfs als ze de hele dag op hun bank op een bank rusten en zich vol calorieën begeven.

Dat is niet waar.

U zult net zo hard moeten eten als u zou doen zonder Clen te gebruiken.

In het beste geval kun je met Clen het vet veel sneller verbranden, op voorwaarde dat je een calorietekort hebt en aan het sporten bent.

De vetverbrandende effecten zullen ook veel meer uitgesproken zijn bij personen die in het begin mager zijn. Bij zwaarlijvige mensen zullen de effecten niet zo uitgesproken zijn. Daarom wordt aanbevolen dat ze op dieet gaan en trainen en hun lichaamsvet onder controle krijgen voordat ze een cyclus met Clen beginnen.

Daarom voegen de meeste bodybuilders Clen toe tijdens de laatste 6-8 weken voorafgaand aan de wedstrijd omdat het een uitstekende cosmetische touch biedt.

De laatste hardnekkige laag vet die weigert op te komen, zal Clen het in een mum van tijd doen branden waardoor je er vasculairer uitziet.

Clenbuterol en bijwerkingen

Clenbuterol is een stimulerend middel dat veel krachtiger is dan efedrine.

LEES  Hoe wordt Deca Durabolin gebruikt in bodybuilding: effecten op het lichaam, contra-indicaties

En zoals bij elke stimulans, ZULLEN er enkele bijwerkingen zijn die niet te vermijden zijn. Vooral in de vroege stadia van de cyclus.

  • Je zult je zenuwachtig voelen
  • Er zullen opvliegers zijn
  • hartkloppingen
  • Paniekaanvallen
  • Ernstige spierkrampen
  • Slapeloosheid

Sommige mensen vinden deze effecten meer uitgesproken dan anderen. Zozeer zelfs dat veel gebruikers het niet meer gebruiken in de eerste week zelf.

Anderen vinden gewoon een oplossing om sommige kanten te minimaliseren. Zoals Clen vroeg in de ochtend nemen om slapeloosheid te voorkomen of gehydrateerd te blijven of supplementen gebruiken om spierkrampen te minimaliseren.

In extreme gevallen kan het echter hoge bloeddruk, cardiale hypertrofie en zelfs de dood veroorzaken.

U moet altijd beginnen met de laagst mogelijke dosis en vervolgens doorgaan, afhankelijk van hoe uw lichaam erop reageert.

Als de trillingen of hartkloppingen onhandelbaar worden, kunt u het beste helemaal stoppen met het gebruik van Clen.

clenbuterol te koop

KOOP CLENBUTEROL

Clen gebruiken in een cyclus

Verrassend genoeg past Clenbuterol gemakkelijk in de meeste snijcycli en gaat het de effecten van anabole steroïden niet tegen.

Je kunt het ook gebruiken zonder anabole steroïden als je je snijcyclus wilt voltooien.

Wees echter altijd voorzichtig als u een thermogene stimulans gebruikt om vet te verbranden.

admin

Next Post

Mening van experts over Winstrol (Stanozolol)

do jan 30 , 2020
Samen met Oxandrolon wordt Winstrol vaak aangeprezen als een ‘milde’ anabole steroïde op internet. Vooral berichtenborden staan ​​vol met dergelijke informatie. We hebben persoonlijk het gevoel dat de term ‘mild’ een verkeerde benaming is, vooral als je het associeert met anabole androgene verbindingen. Geen enkel bestanddeel in de wereld van steroïden […]

Meest recente berichten

Categorieën