Mening van experts over Winstrol (Stanozolol)

Samen met Oxandrolon wordt Winstrol vaak aangeprezen als een ‘milde’ anabole steroïde op internet. Vooral berichtenborden staan ​​vol met dergelijke informatie.

We hebben persoonlijk het gevoel dat de term ‘mild’ een verkeerde benaming is, vooral als je het associeert met anabole androgene verbindingen.

Geen enkel bestanddeel in de wereld van steroïden is mild.

Zelfs een met de laagste anabole en androgene beoordeling kan bijwerkingen veroorzaken. Sommigen van hen kunnen potentieel levensbedreigend zijn.

Winstrol is niet anders.

Als er iets is, zou je kunnen stellen dat het minder waarschijnlijk is dat het enkele van de meest besproken bijwerkingen van steroïdengebruik veroorzaakt, zoals bijvoorbeeld gynaecomastie.

Maar zelfs dat zou individueel specifiek zijn. Kan voor sommigen geweldig werken. Anderen kunnen in de tweede week van de cyclus beginnen met spruiten.

In werkelijkheid is Winstrol een van de beste wedstrijdsteroïden. De meeste doorgewinterde steroïde gebruikers zullen het uitvoeren in de laatste 8 weken die tot de wedstrijd hebben geleid.

Het spierhardende effect van de verbinding is ongeëvenaard.

En natuurlijk zijn de krachtwinsten, het uithoudingsvermogen en het snelle herstel legendarisch.

Ken je Ben Johnson nog?

Als je overweegt om deze geweldige verbinding aan je stapel toe te voegen, dan is hier de lowdown die je altijd al wilde weten.

Wat is Winstrol?

Winstrol of Stanozolol is een DHT-afgeleide 17C-aa, orale anabole steroïde die werd ontwikkeld in de jaren 1950 door Winthrop.

Twee structurele wijzigingen aan het hormoon versterken de anabole waarde terwijl ze de androgene waarde verminderen.

LEES  Werkt Ibutamoren Nutrobal (MK-677) echt voor u?

In theorie heeft Winstrol een anabole beoordeling van ongeveer 300, terwijl de androgene beoordeling slechts 20 is.

Overigens verdient Winstrol ook het onderscheid dat het een van de weinige 17C-aa steroïde verbindingen is die beschikbaar is als een injecteerbaar medicijn. (De andere is Dianabol .)

Dus als je een hekel hebt aan orals, zoals de meeste bodybuilders van de nieuwe generatie, kun je altijd kiezen voor de injecteerbare versie, die wordt verkocht onder de merknaam Winstrol Depot.

Op deze manier kunt u ten minste één bijwerking van de stof elimineren, hepatotoxiciteit.

Dosering & Halfwaardetijd

Winstrol heeft een zeer korte halfwaardetijd, net als zijn tegenhanger, Oxandrolon .

De orale vorm van de steroïde wordt binnen slechts 9 uur gemetaboliseerd, wat betekent dat u uw doses gelijkmatig moet verdelen om de niveaus van het medicijn in het lichaam consistent te houden.

De injecteerbare vorm van het medicijn heeft een iets hogere halfwaardetijd van 24 uur waardoor gebruikers om de dag goede resultaten kunnen behalen met één injectie.

Tijdens het gebruik van orals kan de gemiddelde sportschoolrat beginnen met een dosis van 25 mg / dag en dit zal een aantal geweldige resultaten opleveren.

Doorgewinterde bodybuilders kunnen tot 50 mg / dag gebruiken. Maar zelfs 100 mg / dag zijn niet ongewoon, vooral in de laatste week van de wedstrijd.

Als u Winstrol-depot gebruikt, volstaat een injectie van 50 mg / dag om de andere dag.

Vrouwen zijn veel gevoeliger voor de virilisatie-effecten van Winstrol en moeten zich houden aan de laagst mogelijke dosis, die 5 mg / dag is.

Als u Winstrol eerder hebt gebruikt, kunt u dat oplopen tot 10 mg / dag. Maar zoals we al zeiden, veroorzaakt die dosis hoogstwaarschijnlijk bijwerkingen die elke vrouwelijke atleet kan doen zonder.

LEES  Wat is Clenbuterol (Clen) en waar wordt het gebruikt?
winstrol resultaten voor en na

Winstrol-resultaten: wat te verwachten

Toen Ben Johnson Stanozolol nam, was hij in staat om zijn concurrentie en de hoop van de VS op een Olympische overwinning te verpletteren.

Dit leidde vervolgens tot het hardhandig optreden tegen prestatieverhogende medicijnen in competitieve sporten.

Maar toen hij terugkeerde naar Johnson, waren zijn kracht, behendigheid en snelheid goddelijk terwijl hij aan de drugs was.

Dat is een van de eerste effecten van Winstrol.

Kracht, uithoudingsvermogen en herstel:

Verwacht grillige krachtwinsten tegen week 4 van de cyclus. Je zult in staat zijn om al je persoonlijke beste liften te verslaan. Periode. Wat nog beter is, is dat veel van de krachtwinsten na de cyclus kunnen worden behouden.

Er zijn gesprekken op sommige borden dat Winstrol zwaar op de gewrichten zit. Maar dat is individueel specifiek om eerlijk te zijn. Sommige mensen voelen zich geweldig met absoluut geen pijn of verzwakking van de gewrichten. Anderen melden dat ze niet zonder gezamenlijke supplementen kunnen. Winstrol is geweldig voor botten. Dus we zien niet waarom het de pezen zou verzwakken.

Verlaagt SHBG:

Hoewel er veel anabole steroïden zijn die het geslachtshormoon bindende globuline verminderen, zijn de onderdrukkende effecten van Winstrol meer uitgesproken. De scherpe daling van SHBG zorgt voor meer vrij testosteron in het lichaam. Dit is ook gunstig in een steroïde stapel waar het lichaam meer testosteron beschikbaar heeft voor het opbouwen van spiermassa.

Eiwitsynthese, stikstofretentie en verhoogde RBC:

Net als de meeste DHT-afgeleide steroïde verbindingen, zal Winstrol de eiwitsynthese stimuleren, waardoor uw lichaam meer magere, harde spieren inpakt. De verbeterde stikstofretentie verhoogt de prestaties en de oxygenatie bevordert het herstel. Tegelijkertijd betekent de lage androgene rating dat er zeer weinig waterretentie is. Net als Oxandrolon zal Winstrol je droog en hard maken. Vandaar het wedstrijdklare medicijn.

LEES  SARMS beoordeling:: Moet je je Sarms kopen?

Al met al is Stanozolol een zeer veelzijdige steroïde die een plaats kan vinden in elke atletische of competitieve prestatieverbeterende cyclus. Het is misschien een zwak bulkmiddel. Maar in een snijfase kunt u uw spiergroei behouden terwijl u er harder en vasculairer uitziet, vooral als u in het begin een lage lichaamsvetbeoordeling heeft.

winstrol te koop

KOOP WINSTROL

Stanozolol bijwerkingen

De lage androgene rating van Winstrol doet de weegschaal ten gunste komen van iedereen die versteend is van vervelende androgene bijwerkingen.

Dit betekent dat vrouwelijke atleten Winstrol verkiezen boven aromatiserende verbindingen zoals testosteron.

Bij mannen is het zeer onwaarschijnlijk dat het gyno zal veroorzaken. Omdat het niet aromatiseert. Dat gezegd hebbende, als je genetisch aanleg hebt of extreem gevoelig bent, kun je deze bijwerkingen nog steeds ervaren.

Zorg er dus altijd voor dat u PCT volgt.

  • Acne : Winstrol kan acne verergeren. Als je geen acne hebt, verwacht dan een uitbraak op je rug of op je romp.
  • Opvliegers: sommige gebruikers hebben willekeurige opvliegers en zweten gemeld tijdens hun Winstrol-cycli. Maar het is alleen gebaseerd op anekdotisch bewijs.
  • Willekeurige erecties : Winstrol geeft je willekeurige erecties en verhoogt je libido. De meeste mensen zouden dat geen nare bijwerking noemen. Maar dan weet je het nooit.
  • Hepatotoxiciteit: gezond verstand suggereert dat u een leversupplement aan uw dieet toevoegt terwijl u orale steroïden gebruikt. Winstrol kan giftig zijn voor uw lever. Maar het is lang niet zo giftig als sommige andere medicijnen zoals Dianabol.

In een stapel of in een zelfstandige cyclus?

Een Winstrol-cyclus zou vooral wenselijk zijn voor vrouwelijke atleten die op zoek zijn naar wat extra conditie zonder het risico van virilisatie.

Voor mannen werkt het het beste wanneer het wordt gestapeld met testosteron of trenbolon.

admin

Next Post

Kenmerken van het gebruik van Anavar (Oxandrolon) in de sport

do jan 30 , 2020
Vraag een AAS-gebruiker voor het eerst wat ze van hun maagdelijke steroïde cyclus verwachten en de antwoorden zullen u verbijsteren. De meeste noobs worden zo jacked als professionele bodybuilders, met aderen die uit elke centimeter van hun lichaam springen. Maar in plaats daarvan winnen ze misschien 5-6 pond. van magere spiermassa […]

Meest recente berichten

Categorieën