Kenmerken van het gebruik van Anavar (Oxandrolon) in de sport

Vraag een AAS-gebruiker voor het eerst wat ze van hun maagdelijke steroïde cyclus verwachten en de antwoorden zullen u verbijsteren.

De meeste noobs worden zo jacked als professionele bodybuilders, met aderen die uit elke centimeter van hun lichaam springen.

Maar in plaats daarvan winnen ze misschien 5-6 pond. van magere spiermassa en een boot vol water en vet.

Dat is tenzij ze extreem ijverig en voorzichtig zijn met hun dieet, wat de meeste noobs niet zijn.

Het lichaam ziet er zacht uit, als je het zo wilt noemen.

Dat is waar de aantrekkingskracht van steroïden zoals Oxandrolon vandaan komt.

Ook bekend als ‘Var’ in bodybuilding-kringen, wordt Oxandrolon of Oxandrolon al lang aangeprezen als een ‘zachte’ snijdende steroïde, bekend om het leveren van ‘droge winsten’.

Dat is nul waterretentie wint mensen.  

Bovendien heeft het een zeer lage androgene rating.

Zozeer zelfs dat het Oxandrolon is, is meestal de eerste steroïde verbinding die wordt gebruikt door vrouwen die in AAS willen spelen.

Anavar heeft echter, net als elk ander steroïde medicijn, zijn eigen voordelen, nadelen en mythen.

We zullen proberen de meeste van hen hier vandaag te ontcijferen.

anavar cyclus voor fatloss (voor en na)

Wat is Oxandrolon?

Oxandrolon (merknaam: Oxandrolon) is een 17 alfa gealkyleerde (C17 – aa) steroïde afgeleid van dihydrotestosteron (DHT).

Het werd voor het eerst gemaakt door ‘Searle’ in 1964 als een therapeutisch hulpmiddel voor het behandelen van spierafbraak bij terminaal zieke mannen.

LEES  De wetenschap van Dianabol (Dbol) in de sportwereld

Het was echter tijdens de hiv-epidemie van de jaren tachtig dat het middel mainstream werd.

Patiënten die Oxandrolon gebruikten waren sterker en veel sneller genezen dan degenen die het niet gebruikten.

Uiteindelijk heeft het zijn weg gevonden naar de wereld van competitieve sporten en sindsdien is het een van de meest gebruikte anabole steroïden geworden, met name door fitnessmodellen en bikinisporters.

Dat komt omdat het het lichaam een ​​’cosmetisch’ uiterlijk geeft, met name in de buikstreek. Hierover later meer.

Oxandrolon heeft een anabole tot androgene verhouding van 320: 25.

Dit betekent dat het veel meer anabool is (bijna drie tot vier keer meer anabool dan testosteron) dan androgeen.

Dus de kans op het veroorzaken van oestrogeen- en progesteron-gerelateerde kanten is bijna dichtbij nul.

Hoe Oxandrolon te gebruiken?

Oxandrolon is een orale steroïde en de aanbevolen dosis is 40-60 mg / dag voor mannen.

Voor vrouwen volstaan ​​zelfs doses van slechts 10 mg / dag om uitstekende resultaten te geven.

Sommige vrouwen die een tolerantie hebben opgebouwd, kunnen de dosis verhogen tot 20 mg / dag. Maar dat verhoogt ook het risico van partijen.

Het heeft een zeer korte halfwaardetijd van ongeveer 8 uur en is slechts drie weken detecteerbaar in het bloed. Dat maakt het een zeer gewilde samenstelling voor atleten die onder de radar willen blijven tijdens het gebruik van AAS.

Dus, de meeste mensen die de steroïde gebruiken, splitsen de dosis in twee. Eén in de ochtend en één in de avond.

Oxandrolon wordt vaak gebruikt met grapefruit omdat het helpt voorkomen dat het medicijn in de darmen wordt gemetaboliseerd waardoor de biologische beschikbaarheid wordt verhoogd.

LEES  Een complete beginnersgids voor Testolone (RAD 140)
Oxandrolon te koop

KOOP OXANDROLON

Wat zijn de effecten van Oxandrolon?

Als je ooit hebt overwogen Oxandrolon aan je stapel toe te voegen, dan is dat waarschijnlijk omdat je tonnen literatuur hebt gelezen die zegt dat het een van de veiligste steroïden is die het minst waarschijnlijk tot bijwerkingen leidt.

Nou, dat is gedeeltelijk waar. Maar dat is niet het leuke gedeelte.

Hoe past een verbinding die vijf tot zes keer krachtiger is dan testosteron in je stapel?

Hier is hoe.

Vetverlies:

Het is klinisch bewezendan Oxandrolon helpt buikvet (inclusief Sub-Q en Visceraal vet) veel beter te verminderen dan testosteron. Als er een verbinding is die je helpt sneller te vernietigen dan Oxandrolon, dan is het waarschijnlijk Winstrol . Maar terwijl Winstrol schijnt als een algeheel vetverliesmiddel, overtreft Oxandrolon het als het gaat om het verliezen van buikvet. Daarom heeft het een enorme aanhang onder fitness-atleten en modellen die het hele jaar door streven naar minder dan 10% lichaamsvet. Op Var snijd je zelfs wanneer je eet om te winnen.

Verhoogde sterkte:

Een ander verbazingwekkend effect van de verbinding is dat het je helpt om veel kracht te krijgen zonder een algehele toename van spiermassa. Dus laten we zeggen dat u een fitnessmodel bent en dat u uw vorige record voor max. Bankdrukken wilt verbreken. Oxandrolon zal je helpen het te doen, terwijl je je magere lichaamssamenstelling kunt behouden. Het doet het door je spieren meer samen te trekken tijdens het sporten. Dit werkt op zijn beurt om zelfs de kleinste spiervezels te versterken.

Spierverlies voorkomen:

Het therapeutische gebruik van Oxandrolon is het voorkomen van spierverspilling bij bedlegerige en terminaal zieke patiënten. Dat vertaalt zich in heel weinig spierverlies terwijl u snijdt. Dus, zelfs als u een dieet met een hoog calorietekort volgt, kunt u met Var uw spiermassa behouden terwijl u vetverlies versterkt.

LEES  Effect van Ostarine, een selective androgen receptor modulator

De feel good-steroïde:

Net als elk ander AAS-hormonaal medicijn, zal Oxandrolon u bovenmenselijk laten voelen. De zuurstoftoevoer naar je spieren wordt versterkt. Meer voedingsstoffen worden geleverd. Je aantal RBC’s stijgt enorm. Het is geen wonder dat je je geweldig voelt terwijl je bezig bent.

Oxandrolon resultaten voor en na foto's

Wat zijn de bijwerkingen van Oxandrolon?

Zonder teveel op het ‘veilige steroïde’-bit te harpen, zijn hier enkele van de mogelijke bijwerkingen die u kunt ervaren terwijl u Oxandrolon gebruikt.

  1. Afsluiten: Oxandrolon zal uw natuurlijke testosteronproductie afsluiten. En u moet een normale PCT volgen wanneer u herstelt.
  2. Hepatotoxiciteit: Oxandrolon is een orale steroïde en is zoals de meeste orals helemaal niet levervriendelijk. U zult een leversupplement moeten gebruiken. In het ideale geval met Milk Thistle zijn TUDCA en NAC de primaire ingrediënten om uw lever weer normaal te laten stuiteren.
  3. Cholesterolspiegel: Oxandrolon heeft ook een negatieve invloed op uw cholesterolgehalte in het bloed. Dus als je in het begin een slecht cholesterolprofiel hebt, zoek dan naar betere alternatieven. Maar als je een redelijk goed cholesterolprofiel hebt, kun je de effecten gemakkelijk verzachten door een dieet te consumeren dat rijk is aan groenten en omega-3-vetzuren. Sommige gewenste supplementen zijn Niacine en co-enzym Q10.
  4. Geen oestrogeen-gerelateerde kanten: op een positieve noot aromatiseert het niet in oestrogeen. Dus je hebt minder kans om gyno te ervaren of kaal te worden terwijl je var bent. U kunt mogelijk ook de AI overslaan terwijl u bezig bent.

Het opsommen

Oxandrolon is een fantastische verbinding om te stapelen met testosteron voor mannen, terwijl vrouwen opmerkelijke resultaten kunnen bereiken, zelfs met een zelfstandige Oxandrolon-cyclus.

admin

Next Post

Een complete beginnersgids voor Testolone (RAD 140)

do jan 30 , 2020
Hoe cool zou het zijn om iets uit te voeren dat de positieve voordelen van testosteron heeft, maar niet met alle negatieve bijwerkingen komt terwijl het ook veel veiliger is?   Dit concept zou echt logisch zijn, en het is verbazingwekkend dat het bijna 100 jaar geleden is dat testosteron is gesynthetiseerd […]

Meest recente berichten

Categorieën