Hoe wordt Deca Durabolin gebruikt in bodybuilding: effecten op het lichaam, contra-indicaties

Het zou onmogelijk zijn om over anabole steroïden te schrijven zonder een verwijzing naar de gouden eeuw van bodybuilding.

Want het was in de jaren 1960 tot de late jaren 70 dat mensen het potentieel van anabole androgene verbindingen beseften.

De Griekse goden uit mythologische overlevering waren op aarde verschenen. Lange torenhoge massieve spieren domineerden de straten.

Iedereen wilde op hen lijken.

Maar het was slechts een select aantal, zoals de Zanes en de Schwarzeneggers die erin slaagden om consistent steroïden te gebruiken zonder dat hun harten groter werden dan een voetbal. ( RIP Rich Piana)

Sommige experts menen dat dit deels te wijten is aan hun selectieve gebruik van steroïden.

Het is zeer onwaarschijnlijk dat bodybuilders destijds een brouwsel van injecteerbare medicijnen gebruikten zoals tegenwoordig de norm is.

Het waren meestal orals en een paar geselecteerde injecteerbare medicijnen, zoals Deca Durabolin die hen de opmerkelijk symmetrische lichaamsbouw bezorgden waar we allemaal naar hadden verlangd.

Vooral Deca was toen een nietje.

Hoewel het uit de gratie is geraakt vanwege sneller werkende medicijnen, is het nog steeds een van de beste steroïden die je aan een cyclus kunt toevoegen vanwege de therapeutische voordelen alleen.

Wat is Deca Durabolin?

Deca Durabolin of Nandrolone Decanoate is een testosteron-afgeleide anabole steroïde met een kleine wijziging in het testosteronhormoonmolecuul.

Deze wijziging (19-nor) maakt het meer anabool dan testosteron, terwijl de toevoeging van de decanoaatester het langzaam in het lichaam laat vrijgeven.

Net als sommige van zijn andere broers en zussen, werd Deca Durabolin oorspronkelijk gemaakt voor therapeutische doeleinden.

LEES  Effect van Ostarine, een selective androgen receptor modulator

In veel landen buiten de VS wordt het zelfs nog steeds uitgebreid gebruikt voor de behandeling van spierafbraak, geriatrisch gebruik en vooral voor de behandeling van osteoporose, waarbij het een opmerkelijke werkzaamheid vertoont.

Het heeft een zeer milde androgene rating van 37, wat betekent dat het uiterst onwaarschijnlijk is dat u enkele van de gevreesde bijwerkingen van androgenen zult ervaren.

Maar dat betekent niet dat Deca geen bijwerkingen heeft. (Hierover binnenkort meer)

Dosering en halfwaardetijd

Deca Durabolin is een zeer langzaam werkende stof en heeft een actieve halfwaardetijd van maximaal 6-12 dagen.

Dit betekent dat één injectie per week voldoende is om de prestaties te verbeteren.

Voor therapeutisch gebruik en verjonging is één injectie om de twee weken meer dan voldoende.

De bodybuilding-dosis voor beginners is 300 mg / week, terwijl doorgewinterde gebruikers gemakkelijk tot 400 mg / week kunnen verdragen met minimale bijwerkingen.

Hardcore bodybuilders kunnen tot 600 mg / week gebruiken, maar het wordt aanbevolen om niet meer dan 500 mg / week te doseren, omdat dit moeilijk voor uw systeem kan zijn en een snel kaartje voor enkele van de smeriger bijwerkingen van de verbinding.

Een typische Deca Durabolin-cyclus met een lage dosis kan tot 12 weken duren.

Maar als u 400 mg / week doseert, zou zelfs een cyclus van 8 weken voldoende moeten zijn.

Vergeet niet dat vanwege de langzame afgifte de niveaus van het medicijn dagen in uw lichaam consistent blijven nadat u de cyclus hebt gestopt.

deca durabolin resultaten voor en na

Deca Durabolin-resultaten: wat te verwachten

De meeste mensen schrijven Deca snel af als een vulstof die aanzienlijk zwakker is dan Dianabol .

LEES  Welke voordelen heeft Stenabolic (SR9009)?

Maar dat is verre van de waarheid.

Deca is allesbehalve een pure vulstof. Ja, je zult spiermassa krijgen terwijl je Deca gebruikt. Maar de effectiviteit van de verbinding is op zijn best tijdens een onderhoudsfase buiten het seizoen of tijdens een snijfase.

Stikstofretentie:

Deca Durabolin is een van de meest effectieve steroïden voor het verbeteren van stikstofretentie, wat op zijn beurt een katabolisch stadium voorkomt. Je kunt je winsten tijdens het seizoen vasthouden en je kunt het doen zonder teveel water of vet te krijgen.

Cortisol remmen:

Net als de meeste andere anabole steroïde medicijnen, zal Deca Durabolin de glucocorticoïden in het lichaam remmen, wat op zijn beurt kan leiden tot vetaanwinst en spierverspilling. Hoewel het niet direct vet verbrandt, helpt het wel bij het handhaven van een slank lichaam, op voorwaarde dat je dieet en training in orde zijn.

Collageen synthese:

Deca Durabolin is als een elixer voor gescheurde ligamenten en andere verwondingen veroorzaakt door intense en extreme trainingssessies. In tegenstelling tot NSAID’s en opioïden die tijdelijke verlichting bieden en in feite hepatotoxisch zijn in een mate die anabole steroïden wedijvert, geneest Deca uw gewrichten. Dit alleen al is een reden om het in lage doses aan elke steroïdenstapel toe te voegen. Bij vrouwen strekken de voordelen zich uit tot het verhogen van de botdichtheid die blessures na de leeftijd van 40 kan voorkomen.

Dat is een zeer nuttige steroïde, vooral voor mensen die niet op zoek zijn naar te veel spiermassa, maar kunnen doen met een beetje extra kracht, wat gewrichtsconditionering en preventie van katabolisme.

deca durabolin te koop

KOOP DECA DURABOLIN

Deca Durabolin bijwerkingen

Deca Durabolin is een van de steroïden die als mild van aard worden beschouwd.

LEES  GW-501516 (Cardarine) - Uithoudingsvermogen en spieropbouw SARM

Maar het feit is dat als je niet voorzichtig bent tijdens het gebruik van Deca, dit een aantal zeer ernstige, permanente bijwerkingen kan veroorzaken die het leven ellendig voor je kunnen maken.

  • Gynecomastia: Ja, we weten wat je hebt gelezen. Deca aromatiseert niet of aromatiseert slechts mild. Maar hey, wat ze je niet vertellen, is dat het een zeer sterke affiniteit heeft voor progestine die op zijn beurt gemakkelijk de afgifte van oestrogeen in borstweefsels bij mannen kan activeren. Zorg er altijd voor dat je een SERM zoals Nolva of een AI zoals Arimidex hebt terwijl je met Deca fietst.
  • Androgene: de mogelijkheid dat u androgene bijwerkingen zoals acne en haaruitval ervaart, bestaat. Maar de kansen zijn klein, vooral als u niet overboord gaat met uw dosering.
  • Deca Dick: Veel mannen zijn extreem gevoelig voor de bijwerkingen van 19-Nor anabole verbindingen en als u een van hen bent, kunt u erectiestoornissen ervaren met Deca. Het heet de Deca Dick en het is echt. Sommige gebruikers stellen voor Cabergoline aan uw cyclus toe te voegen. Maar we weten niet zeker of het zal helpen.
  • Onderdrukking: Deca zal je afsluiten. Periode. Zorg dat u een PCT-abonnement bij de hand hebt voordat u het gebruik start.
  • Cholesterol: Deca kan extreem ernstig zijn voor uw cholesterolgehalte en het is absoluut noodzakelijk dat u een gezonde levensstijl handhaaft terwijl u het gebruikt.

Gebruik nooit Finasteride om haarverlies te voorkomen of om andere androgene symptomen te bestrijden terwijl u Deca gebruikt. Het kan de zijkanten juist versterken in plaats van hen te helpen behandelen.

Standalone of in een cyclus?

Deca Durabolin werkt het beste in een stapel met exogene test en mogelijk een secundaire verbinding op maat van uw doelen.

admin

Next Post

De wetenschap van Dianabol (Dbol) in de sportwereld

do jan 30 , 2020
Wanneer je onderzoek gaat doen naar anabole steroïden, is het eerste wat je op internet tegenkomt dat cycli die alleen voor oraal gebruik zijn dom zijn. Ze zijn giftig voor de lever. Ze zijn zwak. En ze zullen u niet de resultaten geven die u verwacht. En dan kom je Dianabol tegen, […]

Meest recente berichten

Categorieën