Hoe werkt Anabolicum (LGD-4033) in het lichaam?

Hoewel SARM’s voornamelijk zijn onderzocht en gebruikt om osteoporose, chronische ziekten en spierverlies aan te pakken, is het gebruik ervan uitgebreid naar gewichtheffers en mensen die een veiliger alternatief voor steroïden zoeken.

Anabole steroïden zijn al jaren ongebreideld in de bodybuildingwereld en velen zijn zich bewust van alle gevaren die hun gebruik met zich meebrengt. Selectieve androgeenreceptormodulatoren zijn veel selectiever in hun werking in het menselijk lichaam, wat voordelig is voor degenen die ze innemen omdat ze geen schade toebrengen aan organen als collaterale schade.

ligandrol lgd4033 te koop

KOOP LIGANDROL

Twee SARM-opties die vaak in één adem worden genoemd, zijn LGD-4033 en MK-2866 . De reden dat deze twee vaak aan elkaar zijn gekoppeld, is dat ze bekend staan ​​als de meest krachtige orale SARM’s die beschikbaar zijn. Met fervente gebruikers die beweren dat LGD-4033 de sterkste is. Om de effecten ervan te bepalen, is het van essentieel belang om dieper in te gaan op wat LGD-4033 precies is en hoe het helpt.

De geschiedenis van LGD-4033 en wat het is

geschiedenis van ligandrol (lgd-4033)

Ook bekend als ligandrol / anabolicum, werd LGD-4033 ontwikkelddoor de farmaceutische Ligand (vandaar de naam), met het doel om helende eigenschappen in het lichaam te bevorderen. Dit zou komen in de vorm van beperkende ‘verspillingscondities’. Evenals het stimuleren van positieve activiteit in botten en spieren.

De exclusiviteit van het hebben van een effect op bepaalde gebieden is de primaire reden waarom het wordt gezocht in plaats van anabole steroïden. Steroïden helpen bij het opbouwen van spieren, maar hebben bijwerkingen die veel ingrijpender zijn dan die welke momenteel worden geregistreerd door SARMs. Sommige van de problemen die voortkomen uit anabole steroïden zijn gedragsveranderingen of ‘roid woede’, een vergroot hart en schadelijke activiteit in de prostaat en testes.

LEES  Hoe wordt Deca Durabolin gebruikt in bodybuilding: effecten op het lichaam, contra-indicaties

Als dit genoeg is om u bang te maken, bent u niet alleen, daarom heeft een oraal beschikbare oplossing zoals ligandrol zoveel grip gekregen. Het verschil tussen LGD-4033 en steroïden is dat deze laatste alle weefsel verstoort, terwijl anabolicum dat niet doet. Dit is gunstig omdat het de mogelijke bijwerkingen beperkt en gebruikers in staat stelt beter te kanaliseren welke delen van hun lichaam worden beïnvloed.

Wat zeggen de onderzoeken?

Selectieve androgeenreceptormodulatoren klinken in theorie geweldig, maar feedback is waar de impact van de LGD-4033 zichtbaar is. Door verschillende onderzoeken van zijn merk, in aanvulling op verdere onderzoeken door Viking Pharmaceuticals, meldden gebruikers dat de mineraaldichtheid in hun botten verbeterde.  Deze openbaring dient als een potentiële spelwisselaar bij de behandeling van aandoeningen zoals osteoporose en soortgelijke aandoeningen die alle leeftijden treffen . Vooral degenen die ouder zijn. Misschien nog spannender, degenen die ligandrol gebruikten, haalden meer kracht aan in hun spieren en het vermogen om slanke lichaamsmassa consistent te houden.

LGD-4033 was veilig, had een gunstig farmacokinetisch profiel en verhoogde de magere lichaamsmassa zelfs tijdens deze korte periode zonder verandering in prostaatspecifiek antigeen. Langere gerandomiseerde studies moeten de doeltreffendheid ervan evalueren bij het verbeteren van de fysieke functie en gezondheidsresultaten in geselecteerde populaties.

De veiligheid, farmacokinetiek en effecten van LGD-4033

Waarom is LGD-4033 populairder in medische groepen?

Elke erkende arts zal u vertellen dat anabole steroïden u uiteindelijk een riskant pad zullen leiden. Vooral als u al bestaande omstandigheden kent. Het feit dat ligandrol op tal van gebieden als een Zwitsers zakmes functioneert, is de reden waarom zijn populariteit exponentieel is gestegen.

Om ernstige aandoeningen zoals botbreuken te kunnen behandelen en tegelijkertijd de snede te stimuleren, zijn ronde spieren buitengewoon aantrekkelijk, verergerd door het feit dat de bijwerkingen minimaal zijn.

LEES  De wetenschap van Dianabol (Dbol) in de sportwereld

Hoe kan deze SARM Bodybuilders specifiek helpen?

lgd-4033 voordelen

Je doelen zullen bepalen of ligandrol een vruchtbare richting is om je lichaam te nemen, maar de grootste reden waarom het momenteel door de massa wordt gebruikt, is het produceren van spiermassa zonder meer vet aan te nemen. Als je regelmatig in de sportschool bent, weet je dat dit vet je tegenstander is. En iets dat u koste wat kost wilt vermijden.  LGD-4033 helpt hierbij door anti-katabolisch te zijn.   Dit is cruciaal omdat het betekent dat er minder spierafbraak is tussen trainingssessies. Gebruikers van deze SARM stellen dat vetverlies gemakkelijker is omdat hun metabolisme effectiever werkt.

Het richten op bot- en spierweefsel wordt begeerd door mensen die pijn hebben of snellere hersteltijden wensen. Broze botten verslechteren sneller dan die welke worden versterkt door voedingsstoffen waar uw lichaam naar hunkert. Omdat LGD-4033 extra kracht levert achter beweging en spieractiviteit.

Omdat gewichtheffen vermoeidheid kan veroorzaken, is het geen verrassing dat het opnemen van ligandrol het uithoudingsvermogen kan vergroten. Sinds tijd om terug te verdienen met het gebruik gaat sneller. Dit is een bom van goed nieuws voor diegenen die harder en langer willen trainen met weinig nadelen.

Wat zijn de bijwerkingen van LGD-4033?

Voor alle duidelijkheid: er zijn geen specifieke rapporten over uitgebreide schade bij normaal gebruik van de LGD4033.

Maar dit geeft individuen geen vrije toegang om het te misbruiken.

Hoofdpijn, vermoeidheid (in eerste instantie) en haargroei zijn enkele mogelijke bijwerkingen. Maar lang niet de zorgen van anabole steroïden. Gezond verstand is dieper dan de effecten van de SARM zelf, dus een verantwoordelijke gebruiker is een voorbereide.

LEES  Effect van Ostarine, een selective androgen receptor modulator

Wat zijn de doses ligandrol en wanneer ziet u resultaten?

10 mg per dag lijkt de sweet spot voor gymnastiekratten die lichaamsvet willen verminderen en beperken. We raden een cyclus van 8 tot 12 weken aan. Vrouwen moeten lagere doses van ongeveer 5 mg nemen om aan de veilige kant te zijn. Gebruikers moeten er rekening mee houden dat minder in eerste instantie meer is. En u kunt uw dosis altijd verhogen om uw lichaam de tijd te geven zich aan te passen aan zijn invloed. (voordat u het afmaakt met 10 mg per dag) Na ongeveer een maand gebruik kunt u meestal positieve resultaten herkennen.

Hoe u het meeste uit de LGD-4033 kunt halen

Net als bij het nemen van standaardsupplementen zoals creatine, buigt ligandrol zijn spieren bij gebruik in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en een goed doordacht regiment. Dit gaat niet alleen over trainen, want zelfs een herstelplan kan volstaan. Consistentie, matiging van de doses en de maaltijden waarmee u het combineert, bepalen of het voor u een thuisrun is bij het creëren van magere lichaamsmassa en het verbeteren van bot- en spierkracht.

Conclusie

Door het elimineren van anabole steroïde effecten van een opgeblazen gevoel en orgaanverstoring, is LGD-4033 een opwindend, efficiënt en snel werkend supplement. Het kan een breed scala van personen helpen in een groot aantal probleemgebieden.

Waar kan ik Ligandrol kopen?

Gebruiker kan ligandrol alleen als onderzoekschemicaliën kopen. Met zoveel nepbronnen beschikbaar, moet u alleen LGD-4033 kopen bij een vertrouwde provider .

admin

Next Post

Effect van Ostarine, een selective androgen receptor modulator

do jan 30 , 2020
MK-2866, ook bekend als Ostarine, is in feite een SARM (selectieve androgeenreceptormodulor). GTx heeft het ontwikkeld voor de preventie van spierafbraakziekten. Het wordt echter voornamelijk gebruikt als een prestatieverhogend medicijn voor het verkrijgen van spieren. Een van de belangrijkste voordelen is dat het helpt spiermassa te winnen. Ostarine is een veel veiliger dan […]

Meest recente berichten

Categorieën