Een complete beginnersgids voor Testolone (RAD 140)

Hoe cool zou het zijn om iets uit te voeren dat de positieve voordelen van testosteron heeft, maar niet met alle negatieve bijwerkingen komt terwijl het ook veel veiliger is?   Dit concept zou echt logisch zijn, en het is verbazingwekkend dat het bijna 100 jaar geleden is dat testosteron is gesynthetiseerd en we hebben het nog steeds niet ontdekt. De hoop is dat een nieuwe SARM (selectieve androgeenreceptormodulator) genaamd Testolone (RAD140) dat kan veranderen.

KOOP RAD140  

Geschiedenis

Testolone (RAD140) wordt momenteel ontwikkeld door Radius Health, een beursgenoteerde ondernemingfarmaceutisch bedrijf. De hoop is dat in een ander decennium mensen dit kunnen gebruiken om hun testosteronvervangingstherapie aan te vullen . Atleten hebben de afgelopen jaren van de compound geprofiteerd en onderzoeksbedrijven zijn begonnen met de verkoop ervan om hun klanten te helpen bij het verbeteren van de prestaties.

Waarom we gezonde testosteronniveaus nodig hebben

Wanneer hebt u voor het laatst uw testosteronniveaus gecontroleerd? Sommigen van jullie hebben dat nooit gedaan, anderen hebben het misschien één of twee keer in je leven getest. We controleren wekelijks onze bandenspanning, de PH van ons zwembad en de laatste verkoop in het winkelcentrum. Toch verwaarlozen we een van de belangrijkste dingen die onze gezondheid en welzijn om een ​​of andere reden bepalen, en dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Ja, beide geslachten hebben een gezond testosteronniveau nodig of ze kampen met problemen zoals slapeloosheid, problemen om kracht of massa te krijgen, erectiestoornissen, slecht libido, slecht humeur en zelfs depressie.

LEES  Reactie op het nieuwe Engelse tijdschrift of medicine - alternative medicine

Laag testosteron

Testosteronspiegel piekt in onze 20’s en begint geleidelijk af te bouwen naarmate we ouder worden. Velen beginnen veel vroeger dan gewoonlijk grote problemen te ervaren vanwege omgevingsfactoren, elektronica, stress en andere levensstijlfactoren. Ook hebben degenen die anabole steroïden hebben misbruikt meer kans op slechte testosteronniveaus. Het goede nieuws is dat iedereen bloed kan laten klaren voor een goedkope prijs (zie de forums op evolutionary.org voor meer informatie om te leren hoe).

Ik heb weinig testosteron, wat nu?

Stel dat u uw bloedonderzoek laat controleren en dat uw testosteronniveaus laag zijn. Je kunt proberen je levensstijl te verbeteren door te veranderen hoe je eet, beter trainen (overmatig trainen kan ook niveaus schaden), beter slapen en omgaan met stress. Maar zelfs als je dingen perfect doet, werkt het gewoon niet. En dit kan ertoe leiden dat u niet alleen in de sportschool lijdt, maar ook in de slaapkamer.

Testosteron vervangende therapie (TRT)

De volgende stap is testosteronvervangingstherapie die crèmes of injectiehormonen kan omvatten. Als je dit op de juiste manier doet, worden je niveaus terug in een normaal bereik, maar het heeft wel bijwerkingen.

Testolone (RAD140) is ontwikkeld om die vervelende crèmes en injecties te vervangen omdat:

 1. Crèmes kunnen huiduitslag veroorzaken, zich op anderen verspreiden en afwrijven – Testolone (RAD140) doet dat niet
 2. Injecties kunnen infecties, abcessen en littekenweefselproblemen veroorzaken. Bovendien houden ze naalden in huis in – Testolone (RAD140) houdt daar niets van bij
 3. Exogene hormonen versnellen haaruitval – Testolone (RAD140) niet
 4. Toenemende androgene problemen zoals agressie en stemmingswisselingen – testolon (RAD140) niet
 5. Vergroot de prostaat – Testolone (RAD140) niet
 6. Aromatiseren in oestrogeen, wat bijwerkingen kan veroorzaken zoals gynaecomastie, waterretentie, opgeblazen gevoel en hoge bloeddruk – Testolone (RAD140) zal niet
 7. Sluit uw hypofyse voor het leven – Testolone (RAD140) is slechts licht onderdrukkend
LEES  De wetenschap van Dianabol (Dbol) in de sportwereld

Testolone VS testosteron

Klinkt geweldig, maar hoe veroorzaakt het geen problemen?

Testolon (RAD140) is selectief van aard. Het heeft een anabole tot androgene verhouding van 80 tot 1 en het aromatiseert niet tot oestrogeen. Het wordt ook niet omgezet in dihydrotestosteron (DHT), wat frituren van het hoofdhaar en vergrote prostaat voorkomt.

testolone (rad-140) beoordeling

Samengevat heeft RAD140 alle kenmerken van een SARM. Het is potentie selectief, omdat het spiergewichtstoename stimuleert bij een lagere dosis dan die vereist is om prostaatgewichtstoename te stimuleren. Bovendien is het ook werkzaamheidsselectief, omdat het volledig anabool is voor spieren, maar minder dan een volledige werkzaamheid op de prostaat- en zaadblaasjes vertoont en in feite de stimulering van de zaadblaasjes geïnduceerd door testosteron gedeeltelijk kan tegenwerken.

Wanneer u exogene hormonen zoals testosteron gebruikt, dalen uw FSH (follikelstimulerend hormoon) en LH (luteïniserend hormoon) naar 0 omdat ze uw hypofyse aangeven volledig te slapen. Dit betekent dat je eigen lichaam niet langer hormonen produceert. Testolone (RAD140) onderdrukt u ondertussen veel minder en u kunt later beter herstellen als u van gedachten verandert. Dit maakt het een veel flexibelere keuze voor het geval je op een dag kinderen wilt hebben of als je van alles af wilt.

Vrouwelijk gebruik

Aangezien Testolone (RAD140) niet-androgeen is, is het voor vrouwen perfect veilig om te gebruiken . Het zal geen virilisatieproblemen veroorzaken, zoals mensachtige fysieke kenmerken, verdiepende stem, vergrote clitoris, lichaamshaar of agressie. Vrouwtjes zullen 2.5-10mgs per dag lopen.

Atletisch gebruik

Testolone (RAD140) is geweldig voor iedereen, maar vooral mensen in fitness zullen de voordelen ervan waarderen.

 • Mager spiergroei
 • Vetverlies
 • Energie
 • Sterkte
 • Betere resultaten in de slaapkamer
 • Beter herstel en reparatie
 • Een boost in slaap
 • Stijg je humeur
LEES  Welke voordelen heeft Stenabolic (SR9009)?

Bijwerkingen

Testolon (RAD140) is onderdrukkend , maar komt niet eens in de buurt van zoveel exogene hormonen. Een post-cyclus therapie is nodig wanneer je eraf komt.

Hoe te gebruiken

Solo

Testolone (RAD140) kan alleen of als onderdeel van een stapel worden gebruikt. Mannen lopen meestal 5-20 mg per dag. Neem niet meer dan 30 mg per dag.

Als je ervoor kiest om de compound te laten draaien, voer het dan 12-16 weken uit en neem 6-8 weken vrij, inclusief na de cyclus.

Met SARMs

Het stapelt goed met elke SARM (selectieve androgeenreceptormodulator). Degenen die willen bulk kunnen het stapelen met LGD (anabolicum). Degenen die willen knippen kunnen het gebruiken met Cardarine (GW501516). En ten slotte kunnen degenen die verbeteringen in herstel en verwondingen willen, het stapelen met Ostarine (Ostabolic MK2866).

Met anabole steroïden

Het leuke van Testolone (RAD140) is dat je het kunt gebruiken als je ‘testosteronbasis’ in een steroïde cyclus. Dit helpt bij het verminderen van bijwerkingen. In dit scenario zou u het gewoon vervangen door 10-20 mg per dag voor testosteron, samen met welke steroïden u kiest.

Halveringstijd

De halfwaardetijd is vrij lang, ongeveer 20 uur. Dus eenmaal per dag doseren is prima, hoewel sommigen de dosering in tweeën splitsen.

Waar te vinden

Testolone (RAD140) wordt moeilijker te vinden vanwege het harde optreden van de overheid en ook creditcardverwerkers die de verkoop verbieden. Dit heeft ertoe geleid dat veel onderzoeksbedrijven failliet gaan. Gelukkig verkoopt sarms1.com het product nog steeds en zijn ze een goedgekeurde bron.

admin

Next Post

Werkt Ibutamoren Nutrobal (MK-677) echt voor u?

do jan 30 , 2020
Table of Contents IntroAchtergrondMethode van actieToegenomen eetlustGeen vetwinstGeen invloed op oestrogeen of cortisolWaarom gebruiken in plaats van groeihormoon?Geen injectiesbetaalbaarheidWaarom gebruiken in plaats van peptiden?Fitness gebruiktSpiergroei & vetverliesKrachtwinstenLetsel reparatieNiet-fitness gebruikHoe Ibutamoren te gebruikenstandaloneSARM-stapelsAnabole steroïde stapelsWie zou Nutrobal niet moeten gebruiken?Waar te koop MK677 Intro Ibutamoren Nutrobal (MK677) is een selectieve agonist […]

Meest recente berichten

Categorieën