De wetenschap van Dianabol (Dbol) in de sportwereld

Wanneer je onderzoek gaat doen naar anabole steroïden, is het eerste wat je op internet tegenkomt dat cycli die alleen voor oraal gebruik zijn dom zijn.

Ze zijn giftig voor de lever. Ze zijn zwak. En ze zullen u niet de resultaten geven die u verwacht.

En dan kom je Dianabol tegen, die waarschijnlijk de meeste van deze theorieën ophaalt.

Met Dianabol kun je in zeer korte tijd een enorme hoeveelheid spieren winnen. Het is niet zo giftig voor de lever als veel mensen het toeschrijven.

En jongen oh jongen, je staat voor een verrassing als je denkt dat het je geen goede resultaten kan geven, zelfs in een zelfstandige cyclus.

Maar de grootvader van anabole steroïden zoals het met liefde wordt genoemd, is een Ducati Veyron.

Je weet maar beter dat je moet rijden voordat je hem zelfs aanraakt met een paal, anders wil je crashen met een permanent beschadigde HPTA-as en de ergste testosteron die je leven heeft afgesloten.

Hier zijn enkele feiten (en mythen) over Dianabol.

Wat is Dianabol?

Dianabol heeft misschien de meest interessante oorsprong van alle steroïde verbindingen.

Het is niet gemaakt voor therapeutisch gebruik.

In plaats daarvan was het enige doel om Amerikaanse atleten een voorsprong te geven op hun Sovjet-tegenhangers die op een ramp waren in de Olympische Spelen, met dank aan hun affiniteit voor exogeen testosteron.

Dr. John Ziegler, creëerde een Amerikaanse onderzoeker een veranderde vorm van test die sneller zou werken en minder androgeen was, wat enkele ongewenste bijwerkingen zou voorkomen.

LEES  Sarms: is het effectief voor u?

Dianabol (Dbol) of Methandrostenolone werd geboren en de wereld was nooit meer hetzelfde.

Dbol is een testosteronmolecuul met twee structurele veranderingen (C17-AA) die de anabole aard aanzienlijk verhogen en het minder androgeen maken dan testosteron.

De anabole beoordeling ligt dicht bij 300, terwijl de androgene beoordeling 60 is.

Het is ook een van de snelst werkende steroïden aller tijden.

Net als Winstrol is het beschikbaar voor orale inname en als injecteerbaar.

Maar het is de orale versie die populairder is.

Terugkomend op de oorsprong van Dianabol, raken Amerikaanse atleten de sovjets recht uit het park toen ze op Dbol waren.

Dosering en halfwaardetijd

Dianabol heeft een van de kortste halfwaardetijden onder steroïde medicijnen. Het is 3-5 uur.

U zult dus uw dagelijkse dosis moeten splitsen in meerdere tijdstippen gedurende de dag.

De resultaten zijn zeer dosisspecifiek.

De meeste gemiddelde sportschoolbezoekers kunnen geweldige resultaten behalen met 15 mg / dag verdeeld in drie doses.

Als u 15 mg / dag kunt verdragen zonder te veel bijwerkingen, kunt u dat oplopen tot 25 mg / dag.

Bodybuilders en ervaren atleten kunnen tot 50 mg / dag verdragen met beheersbare bijwerkingen. Maar we zouden die dosis niet aanbevelen, tenzij u Dianabol eerder hebt gebruikt.

Professionele bodybuilders kunnen tot 100 mg / dag gebruiken. Maar u zult zeker bijwerkingen ervaren bij die dosis.

Een typische Dianabol-cyclus duurt maximaal 12 weken. Maar de meeste gebruikers gebruiken het tijdens het begin van een cyclus als een kickstarter om snelle massatoename te activeren terwijl de injecteerbare steroïden in werking treden.

dianabol resultaten voor en na

Dianabol en resultaten: wat te verwachten

De grote aantrekkingskracht van Dianabol is de snelheid waarmee het begint.

LEES  Effect van Ostarine, een selective androgen receptor modulator

De meeste gebruikers voelen de effecten al in de eerste week zelf. In week 2 zie je er voller uit, til je harder op en voel je je beter dan ooit.

Stel je iets voor dat drie keer zo anabool is dan testosteron dat in dat tempo aanslaat.

De resultaten zijn behoorlijk dramatisch.

Massa winst:

Dianabol is een van de meest gebruikte anabole verbindingen in een massa-winnende cyclus. Met een calorieoverschotdieet en wat hard tillen, kun je gemakkelijk tot 20 pond winnen. in een cyclus van 4 weken. Elke spiermassa die in dat tempo wordt gewonnen, zal echter een hoeveelheid watergewicht hebben die u kunt verliezen als u de cyclus verlaat. Daarom wordt aanbevolen om eerst een sterke basis te hebben voordat u Dbol gebruikt.

Sterkte winst:

Dianabol zal je sterk maken en voordat je je zelfs realiseert, til je de zwaarste gewichten die je ooit hebt aangeraakt. Veel atleten gebruikten Dbol puur voor de extra kracht. Maar de snelle spiergroei was voor sommigen een afschrikmiddel. Als het je niets kan schelen over de toegenomen massa, dan is Dianabol een van de beste steroïden voor krachtwinst.

Het wordt zelden gebruikt in een snijcyclus, ondanks dat het een krachtige massa-gainer is. Dat komt door het watergewicht en de volheid die het geeft, wat schadelijk kan zijn voor iedereen die op zoek is naar een droge, vasculaire look.

dianabol te koop

KOOP DIANABOL

Dbol en bijwerkingen

Dianabol is een van de krachtigste steroïden aller tijden. En met grote kracht komt het risico op bijwerkingen.

Bij lage doses zal Dianabol alleen milde bijwerkingen veroorzaken die gemakkelijk kunnen worden beheerd of tegengegaan.

Maar bij prestatieverhogende doses (25-35 mg / dag) kan het enkele vervelende bijwerkingen veroorzaken.

  • Gynecomastia: Dat wilde je toch niet horen? Dianabol kan gyno veroorzaken en bij veel gebruikers gebeurt het bijna voordat ze het zich kunnen realiseren. Dat komt deels omdat, in tegenstelling tot andere steroïden die worden gearomatiseerd tot estradiol, Dianabol zal aromatiseren tot methylstradiol, een krachtigere vorm van het hormoon.
  • Hoge bloeddruk: Dianabol zal waterretentie veroorzaken en alles wat water in het lichaam vasthoudt kan leiden tot hoge bloeddruk. Als je in het begin hypertensie hebt, moet je Dbol missen.
  • Cholesterol: Dianabol belast uw lipideniveaus. Om hieraan toe te voegen, worden aromataseremmers zoals letrozol aan de cyclus toegevoegd om aromatisering en oestrogene bijwerkingen te voorkomen. Deze combinatie kan ernstig schadelijk zijn voor uw cholesterolgehalte. Niet alleen kan het de LDL-niveaus verhogen, het kan ook de HDL-niveaus verlagen. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u uw cholesterolspiegels controleert tijdens het gebruik van Dbol.
  • Onderdrukking: Dianabol zal u afsluiten. En u hebt een volwaardige PCT nodig om de natuurlijke testosteronproductie van uw lichaam te herstellen. Tegen de tijd dat het natuurlijke testosteron van uw lichaam is hersteld, verliest u mogelijk alle winst die u tijdens de cyclus heeft behaald. Daarom is Dbol altijd gestapeld met testosteron.
  • Hepatotoxisch: zoals de meeste orals, kan Dianabol ervoor zorgen dat uw leverwaarden in de war raken. Maar de hepatotoxiciteit is niet zo ernstig als het wordt aangeprezen. Het kan worden gecontroleerd met de juiste aanvulling.
LEES  Hoe wordt Deca Durabolin gebruikt in bodybuilding: effecten op het lichaam, contra-indicaties

Zelfstandig of in een stapel?

Hoewel Dianabol alleen cycli gebruikelijk waren in de bloeitijd van bodybuilding, wordt het tegenwoordig zelden gebruikt.

De meeste gebruikers zouden het stapelen met een injecteerbare, zoals testosteron of het gebruiken als kickstarter tijdens de eerste paar weken van de cyclus.

admin

Next Post

Wat is Clenbuterol (Clen) en waar wordt het gebruikt?

do jan 30 , 2020
Er zijn veel anabole steroïden die zijn ontworpen voor een snijfase wanneer uw lichaam een ​​calorietekort heeft. De meeste van deze medicijnen helpen echter voorkomen dat het lichaam in een katabolisch stadium komt in plaats van dat het vet verbrandt. Sommigen van hen, zoals Oxandrolon , Winstrol en Masteron zorgen voor een spierhardend effect […]

Meest recente berichten

Categorieën