De behoefte aan Anadrol (Oxymetholone) voor sport

Onlangs lazen we wat dingen op een zogenaamd ‘Expert Steroid Forum’ over Anadrol.

En het maakte ons bijna kokhalzen.

‘ U moet Nolva vanaf dag 1 van uw Anadrol-cyclus gebruiken. Anders heb je nette tieten voordat je je realiseert wat er is gebeurd ‘

Werkelijk? Wie is de pseudo-internetexpert die die shit heeft geschreven?

Een 19-jarige die experimenteert met stapelbedden die hij op het donkere web heeft opgepikt? (Waarschijnlijk gekookt in een helse keuken. Vreselijk ondergedoseerd of verrijkt met god weet wat!)

De hoeveelheid bro-science die daar naar buiten wordt gebracht, is ongelooflijk.

De meeste dingen zijn gebaseerd op geruchten of zijn verouderde informatie uit de jaren 90 die opnieuw en opnieuw wordt herschreven en herschreven totdat het de enige informatie is die u over het medicijn kunt vinden.

Anadrol (Oxymetholone) is een extreem krachtige anabole steroïde die u fantastische resultaten kan geven met zeer weinig tot geen levertoxiciteit. ( Op voorwaarde dat u het medicijn op verantwoorde wijze gebruikt en u in het begin geen ruwe leverwaarden heeft )

O ja. Dat is juist.

In het beste geval kan het een beetje knoeien met je lipidenwaarden. En ja, je hoeft helemaal geen anti-oestrogenen te gebruiken tijdens het gebruik van Oxymetholone.

De sleutelwoorden hier zijn ‘Mag niet’.

Als u met Anadrol wilt fietsen, dan is hier wat onbevooroordeelde informatie over het medicijn uit eigen ervaring. Niet horen zeggen!

Anadrol: een overzicht

Anadrol of de A-Bomb is een orale, DHT-afgeleide anabole steroïde die is gemaakt voor het behandelen van spierafbraak, bloedarmoede en osteoporose.

LEES  SARMS beoordeling:: Moet je je Sarms kopen?

Het werd goedgekeurd voor therapeutisch gebruik in 1961 en samen met Anadrol-50, dat sindsdien synoniem is geworden met het medicijn, wordt het tegenwoordig ook verkocht onder veel andere merknamen, zoals Anapolon & Adrol.

Samen met Dianabol is het een van de meest gebruikte orale steroïden aller tijden.

Anadrol is een 17aa-steroïde.

Dit betekent dat het een uitstekende biologische beschikbaarheid heeft, maar licht toxisch kan zijn voor uw lever. (Niets dat echter niet kan worden beheerd via suppletie)

Het resultaat is een Anadrol-cyclus

resultaten anadrolcyclus (voor en na)

Zoals het geval is met de meeste orals, wordt het altijd aanbevolen om Anadrol te stapelen met een sterk injecteerbaar androgeen , zoals testosteron of trenbolon.

Een op zichzelf staande cyclus geeft je behoorlijke winst, let wel.

Maar in een stapel zullen de resultaten behoorlijk dramatisch zijn.

Het eerste en meest opvallende resultaat dat mensen ervaren tijdens het gebruik van Oxymetholone is de krachttoename.

Verhoogde sterkte:

Anadrol maakt je sneller, sterker, bijna beestachtig in de sportschool. Je kunt verwachten plateaus te doorbreken, nieuwe persoonlijke records te zetten en te tillen zoals je nog nooit eerder hebt getild in een periode van dagen na het starten van de cyclus.

Verhoogde RBC:

Anadrol is gebruikt voor de behandeling van bloedarmoede omdat het de productie van RBC in het lichaam verhoogt, een procesgenaamd ‘Erytropoëse’. De verhoogde RBC verbetert op zijn beurt de zuurstofvoorziening naar spierweefsel. Sneller herstel.

Spiermassa:

De populariteit van Anadrol als spierversterkende steroïde heeft een deuk geleden door claims van extreem opgeblazen gevoel, vasthouden van water en vetwinst. Maar het feit is dat het allemaal afhangt van hoe je lichaam reageert op het medicijn. Sommige mensen hebben een spierhardend effect tijdens het gebruik van Oxymetholone en laten zelfs hun lichaamsvet vallen. Hoe dan ook, het zal je helpen om wat magere spieren te krijgen. Zorg dat je dieet vaststaat en je kunt wat droge spiergroei krijgen.

LEES  Sarms: is het effectief voor u?

Verlaagt SHBG:

De reden waarom Anadrol dramatischer werkt in een stapel is omdat het de productie van SHBG verlaagt. Dit betekent dat de hoeveelheid vrij testosteron in uw lichaam aanzienlijk toeneemt. Meer test, meer spieren.

anadrol te koop

KOOP ANADROL

De bijwerkingen van Anadrol

Dit is het gedeelte dat we het leukst vinden.

Omdat om een ​​of andere vreemde reden mensen graag meer over de bijwerkingen praten dan over de werkelijke effecten van het medicijn.

Met Anadrol gaat het vooral over hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en hepatotoxiciteit.

We bedoelen geenszins dat Oxymetholone geen bijwerkingen heeft. Maar de meeste bijwerkingen kunnen worden beheerd als u weet hoe u het medicijn moet gebruiken.

Ook zijn veel kanten vreselijk overdreven.

Maar hier is wat je tijdens de cyclus kunt tegenkomen.

Misselijkheid :

Sommige mensen hebben een algemeen gevoel van onwel zijn tijdens de eerste paar weken van een Anadrol-cyclus. Dit kan milde tot ernstige misselijkheid veroorzaken. Een OTC-middel tegen misselijkheid kan sommige symptomen helpen bedwingen.

hoofdpijn:

Nogmaals, sommige mensen ervaren wat ze ‘vreselijke’ hoofdpijn noemen, terwijl er anderen zijn die niet eens de minste pijn hebben tijdens het gebruik van Anadrol. De hoofdpijn lijkt dus meer een individuele reactie te zijn dan een bevestigde bijwerking.

opgeblazen gevoel:

Oxymetholone lijkt wat waterretentie te veroorzaken. Maar het is niet zo ernstig als wat je zou ervaren met Dianabol. In het geval dat u zich opgeblazen voelt, kunt u een paar dagen een anti-oestrogeen gebruiken en kijken of het afneemt. Anders, verlaag uw dosis Anadrol en kijk hoe uw lichaam erop reageert. Doorgewinterde Anadrol-gebruikers beschouwen het watergewicht als een klein deel van de winst die u behaalt tijdens het gebruik van het medicijn.

LEES  Andarine (S4) - Complete fietsgids voor beginners

levertoxiciteit:

Omdat het een 17aa orale steroïde is, zal er tijdens de cyclus een lichte belasting van uw lever optreden. Maar je kunt dit eenvoudig beheren door een leversupplement van goede kwaliteit toe te voegen vóór de cyclus, tijdens het en een paar weken erna. Zoals de meeste mensen, als je hebt gelezen dat Anadrol de meest hepatotoxische steroïde ooit is, dan is dat stapelbed.

Onderdrukking:

Oxymetholone zal je afsluiten. Des te meer reden om het toe te voegen met een exogene testosterondosis.

lipiden:

Zoals de meeste orale steroïden, is Anadrol niet zacht voor je lipiden. Houd de LDL- en HDL-nummers in de gaten terwijl u fietst en erna.

Anadrol cycli en stapels

De startdosis Anadrol voor mannen is 50 mg / dag in één enkele dosis.

Als u eerder zonder al te veel problemen met Oxymetholone hebt gefietst, kunt u dit oplopen tot 100 mg / dag en het levert een aantal echt dramatische resultaten op.

U kunt Anadrol gemakkelijk tot 6 weken fietsen.

De winsten zullen echter beginnen af ​​te nemen vanaf week 4.

Vrouwen vermijden het gebruik van het medicijn meestal vanwege het risico op virilisatie, zelfs bij lage doses.

admin

Next Post

Hoe wordt Deca Durabolin gebruikt in bodybuilding: effecten op het lichaam, contra-indicaties

do jan 30 , 2020
Het zou onmogelijk zijn om over anabole steroïden te schrijven zonder een verwijzing naar de gouden eeuw van bodybuilding. Want het was in de jaren 1960 tot de late jaren 70 dat mensen het potentieel van anabole androgene verbindingen beseften. De Griekse goden uit mythologische overlevering waren op aarde verschenen. Lange […]

Meest recente berichten

Categorieën