Andarine (S4) – Complete fietsgids voor beginners

Intro

Andarine (S4) is een SARM (selectieve androgeenreceptormodulator) die tijdens klinische proeven is verlaten. Het werd ontwikkeld door het farmaceutische bedrijf GTx, met de hoop dat het zou worden gebruikt om goedaardige prostaathypertrofie te behandelen(vergrote prostaat), zonder de vervelende kanten van medicijnen zoals finasteride. Hoewel het niet de sterkste SARM (selectieve androgeenreceptormodulator) op papier is, heeft het nog steeds goede effecten op kracht, spiermassa en het voorkomen van spierafbraak. Hierdoor hebben gewichtheffers het de afgelopen 5-10 jaar ontdekt en zijn ze het gaan gebruiken om hun fitnessdoelen te bereiken.

sarm s4 resultaten

Hoe het werkt

Andarine (S4) werkt door zich te binden aan androgeenreceptoren door selectief spieren en botten te kiezen in plaats van geslachtsorganen aan te vallen zoals anabole steroïden. Het verandert genexpressie en veroorzaakt een boost in eiwitsynthese en anabolisme in het lichaam. Volgens alle gemeten gastimaten heeft Andarine (S4) ongeveer 35% van de bindingsaffiniteit van puur testosteron. In tegenstelling tot testosteron wordt het niet omgezet in dihydrotestosteron of oestrogeen . Niet alleen dat, maar het werd ontwikkeld omdat het werkte bij het blokkeren van dihydrotestosteron (DHT) van binding aan de prostaatreceptoren. (hierover later meer)

Atletisch gebruik en stapelen met SARM’s

Andarine (S4) kan worden gebruikt bij het ophopen, snijden, krachtsamenstelling of gewoon voor algemeen welzijn. Als je het solo met 50 mg per dag gebruikt, zul je een bescheiden boost in de sportschool opmerken als het gaat om kracht, magere massa en vetverbranding. Dit zijn de beste manieren om het voor uw doelen te gebruiken:

bulking:

Degenen die willen bulk kunnen 50 mg Andarine (S4) per dag stapelen, met 10 mg RAD140 ( Testolone ) per dag , gecombineerd met een calorierijk dieet. Een typische cyclus zou 8-12 weken zijn.

LEES  GW-501516 (Cardarine) - Uithoudingsvermogen en spieropbouw SARM

Sterkte:

U kunt harder duwen in de sportschool als het gaat om kracht door 50 mg per dag van Andarine (S4) te combineren met 10 mg per dag Ligandrol (LGD-4033). Gebruikers melden meestal een goede sterkte-winst na 2-3 weken.

cutting:

Op papier ga je er misschien niet vanuit dat Andarine (S4) geweldig is om te snijden. Maar verrassend genoeg is het zeer effectief, vooral bij het stapelen van 25 mg met 20 mg Cardarine (GW501516). Gebruikers melden zeer goede resultaten na 12 weken op deze stapel.

Recomping:

Andarine (S4) kan zeer effectief zijn tijdens een hercompositie, wat betekent dat u tegelijkertijd vet kunt verliezen en spieren kunt opbouwen. Gebruikers zullen 50 mg Andarine (S4) stapelen, met 25 mg Ostarine Ostabolic (MK2866) + 20 mg Cardarine (GW501516) per dag. Combineer deze drie verbindingen met een calorietekort en zie het vet wegsmelten zonder spieren te verliezen. Gebruikers zullen deze cyclus 8-12 weken uitvoeren.

Algemeen welzijn:

Voor degenen die gewoon een beter humeur en een beter algemeen welzijn willen, gebruik 25 mg Andarine (S4) alleen gedurende 8-12 weken.

andarine s4 te koop

ANDARINE (S4) KOPEN

Stapelen met steroïden

Een van de meest onderschatte en ondergewaardeerde dingen die jongens missen, is Andarine (S4) MET hun anabole steroïden gebruiken en ik zal uitleggen waarom.

Eerder in het artikel heb ik gezegd hoe Andarine (S4) echt goed is in het blokkeren van dihydrotestosteron (DHT) van binding aan prostaatreceptoren. Een sterke toename van deze geslachtssteroïden zal negatieve bijwerkingen veroorzaken zoals een vergrote prostaat, verhoogde kans op kanker en de vernietiging van haarzakjes van het hoofd. Het gebruik van Andarine (S4) met uw steroïden helpt deze bijwerkingen te compenseren, en het voegt alleen alle voordelen van vetverlies, vetvrije spiergroei en krachttoename toe. Om deze reden raad ik ten zeerste aan elke stapeling in steroïden op basis van testosteron te gebruiken om in Andarine (S4) te stapelen!

LEES  Wat is Clenbuterol (Clen) en waar wordt het gebruikt?

Een voorbeeld van een stapel zou 500 mg Testosteron Cypionate + 25-50 mg per dag Andarine (S4) per week zijn.

Gebruiker reviews

  1. Kevin schrijft: “Ik rende Andarine (S4) samen met mijn steroïdenstapel en merkte minder problemen op met mijn prostaat- en hoofdhaarverlies. Ik zag ook een beter uithoudingsvermogen, kracht en spiermassa winst dan alleen mijn steroïden alleen.
  2. Almasy zegt: “Ik besloot om Andarine (S4) en Cardarine (GW501516) te stapelen, omdat ik moeite had om af te vallen, zelfs bij een calorietekort. Ik was in staat om in deze stapel van 12% lichaamsvet naar 13% lichaamsvet te gaan in 12 weken, en mijn lichaamsgewicht ging zelfs 2,5 pond omhoog. “
  3. Roberto schrijft. “Mijn bankdrukken ging van 300 naar 330 dankzij Andarine (S4). Ik kan eindelijk 3 borden op de balk leggen voor de eerste keer in mijn leven! ”

Bijwerkingen

Visie:

Andarine (S4) heeft één bijwerking die het volledig uniek maakt voor elke andere SARM (selectieve androgeenreceptormodulator) en dat is het effect op het gezichtsvermogen. Dit gebeurt omdat het zich zal hechten aan receptoren in het oog.

Het resultaat hiervan is een rare gele tint die je vooral zult merken ’s nachts, of bij het veranderen van kamers die anders verlicht zijn. Als je ’s nachts rijdt, wil je misschien een beetje met Andarine (S4) experimenteren voordat je je dosering verhoogt. In mijn ervaring was ik in staat om ’s nachts geen problemen te rijden, en het verhinderde me eigenlijk om wakker te worden bij het eerste zonlicht waardoor ik langer kon slapen. Deze bijwerking komt niet bij alle gebruikers voor en is dosisafhankelijk. Ik heb dit probleem bijvoorbeeld niet opgemerkt bij 25 mg per dag, maar ik merk het wel bij 50 mg per dag of hoger. Zodra u stopt met het gebruik, wordt uw zicht binnen enkele dagen weer normaal. Lees dit voor meer informatie over bijwerkingen aan het gezichtsvermogen.

LEES  Effect van Ostarine, een selective androgen receptor modulator

oestrogeen:

U zou geen enkele vorm van oestrogene problemen op Andarine (S4) moeten hebben. De weinige meldingen van waterretentie of gynaecomastie waren afkomstig van degenen die producten gebruikten die waren doorspekt met prohormonen.

androgene:

Hartspanning of agressie mag ook niet optreden. Nogmaals, degenen die dit probleem melden, gebruikten waarschijnlijk producten met iets anders, misschien clenbuterol of een prohormoon.

Onderdrukking:

Andarine (S4) is licht onderdrukkend en u moet een mini-PCT (post-cyclus therapie) uitvoeren wanneer u het gebruik ervan afsluit. Ik adviseer een eenvoudige 4-8 weken Hcgenerate ES met 5 capsules per dag.

Halfwaardetijd en detectie

andarine kopen

De halfwaardetijd van Andarine (S4) is slechts 4-6 uur. Dit betekent dat sommige gebruikers het twee keer per dag willen doseren. Deze korte halfwaardetijd kan voordelig zijn voor degenen die van hun zichtbijwerkingen af ​​willen komen, omdat het veel sneller uit uw systeem zal zijn dan andere verbindingen.

Het is onduidelijk wat de exacte detecteerbare tijd is, maar het wordt geschat op 2-4 weken. Het is verboden in alle grote atletiekcompetities, dus wees voorzichtig als je een geteste atleet bent, omdat het als vals spelen wordt beschouwd. VOEG TOE AAN WINKELKAR

Waar kan ik Andarine kopen

Andarine (S4) is net als andere SARM’s (selectieve androgeenreceptormodulatoren), die onder een grijs gedeelte van de wet worden verkocht. Verboden door bijna alle betalingsverwerkers in de Verenigde Staten, is het een uitdaging om het in eigen land te vinden. Het goede nieuws is dat sarms1.com het nog steeds verkoopt, maar dat duurt misschien niet lang meer, omdat het Congres het wil verbieden.

admin

Next Post

Hoe werkt Anabolicum (LGD-4033) in het lichaam?

do jan 30 , 2020
Hoewel SARM’s voornamelijk zijn onderzocht en gebruikt om osteoporose, chronische ziekten en spierverlies aan te pakken, is het gebruik ervan uitgebreid naar gewichtheffers en mensen die een veiliger alternatief voor steroïden zoeken. Anabole steroïden zijn al jaren ongebreideld in de bodybuildingwereld en velen zijn zich bewust van alle gevaren die […]

Meest recente berichten

Categorieën